ESSENTIE TRAINING CENTRUM: AMSTERDAMSE BRON

Essentie Training Centrum: Amsterdamse Bron

Essentie Training Centrum: Amsterdamse Bron

Blog Article

Coaching Voor De Essentie: Amsterdamse Begeleiding


U kunt trouwens altijd gewoon even contact opnemen met dit bedrijf en uw zorg over uw dochter daar neerleggen, zoals u dat ook bij school zou doen als ze daar dag en nacht zou rondhangen. Wat wel leuk is is dat je de training die je al eens gevolgd hebt gratis opnieuw mag bijwonen in de z.n.


Verken Je Essentie: Amsterdamse RouteEssentie Training: Amsterdamse Groeimogelijkheden

Je gaat dan met een aantal andere ex-cursisten wat hand en spandiensten voor de mensen die de training voor het eerst volgen doen (jassen ophangen, koken, schoonmaken). Daarnaast mag je dan nog een keer naar de training luisteren (niet meedoen) en kun je over wat dingen die je bezighouden overleggen met de trainer.


Maar dit is puur als je daar tijd voor hebt en behoefte aan hebt. Heel veel mensen doen gewoon de training en doen er hun voordeel mee.


Persoonlijke ontwikkelingstrainingen worden door veel organisaties aangeboden. Maar waarin verschilt de Essence training nou precies van andere trainingen? Dat verschil is de ervaringsleer. De Essence is géén training met powerpoint-presentaties waarbij je vooral veel theoretische informatie krijgt over hoe je anders in het leven kunt staan. Waarbij je voornamelijk wordt verteld hoe je dingen anders kan of zou moeten doen om te groeien als persoon.


Ontdek Je Essentie: Amsterdamse Reisgenoot


Terugval in onze oude patronen herkennen we namelijk allemaal… Natuurlijk komt er in de Essence ook de nodige theorie voorbij waardoor je allerlei inzichten krijgt, je er nog beter achter komt waar je valkuilen zitten en krijg je verschillende tools aangereikt om toe te passen in je leven. Maar de afwisseling met ervaringsleer maakt het grote verschil.


Als je een ‘aha’-moment ervaart in een praktische setting, blijft wat je hebt gehoord en geleerd als een nieuwe ervaring aan je kleven. De inzichten zijn groter en je ervaart merkbaar een verandering bij jezelf. Sta je open voor persoonlijke groei, maar ben je zoekende op welke vlakken je de grootste stappen kunt zetten? Misschien vind je het spannend om met jezelf geconfronteerd te worden, maar lukt het je niet om op eigen kracht verandering in te zetten, maar voel je toch aan alles dat je een stap moet zetten.


Tijdens de training leer je het spel van het leven te spelen als een professional in plaats van een amateur. De theorie, oefeningen en sharings wisselen elkaar op een interactieve manier af. Je krijgt ook nieuwe gereedschappen om je vaardigheden te verbeteren. Thema’s die onder meer aan bod komen: Compromissen sluiten / Opgeven Wat is écht belangrijk voor mij? Wachten op de juiste kans of mezelf opnieuw uitvinden? “Spelen in de hoofdklasse” Er zit een specifieke opbouw in dit programma zodat jij door middel van zelfmanagement, krachtiger, gefocust en productiever wordt en meer vrijheid en voldoening zult beleven.


Nadat je de Essence training hebt gevolgd, ben je te allen tijde welkom om de training te komen assisteren. Dit betekent dat je de training (kosteloos) nog een keer meemaakt, maar dan “achter de schermen”. Met een team gelijkgestemden, ondersteun je rondom de training, assisteer je actief in processen, daag je de deelnemers uit in hun groei én zet je zelf je volgende stappen.


Essentie Cursus: Amsterdamse Verdiepingstocht


Onze graduates maken volop gebruik van deze mogelijkheid. En niet voor niets! Elke training opnieuw zie je andere dingen. En geniet je van uiteenlopende ervaringen en inzichten die je helpen in het vergroten van jouw levenskwaliteit. Een unieke ervaring.


Essentie Training: Amsterdamse OntdekkingsreisEssentie Academie: Amsterdamse Pad

We werken met een unieke combinatie van ervaringsleren en intellectueel leren. In vergelijking met de Essence training ga je tijdens de Source meer de diepte in. Je zult een sterke intrinsieke motivatie creëren om dingen anders te doen. Net als bij de Essence geldt, dat je zelf bepaalt waaraan je zult werken.


Verken Je Essentie: Training In Amsterdam


Dit werkt op diepere niveaus en daarmee is Source een verdieping op wat je in de Essence hebt geleerd. Eveneens heb je zowel direct resultaat, als tientallen jaren later. Individuele training – Het is een individuele training gegeven in een groep (net als Essence). Maar omdat we meer werken met ervaringsleren, zal je ervaring als individu diepgaander zijn.


5 trainingsdagen – Omdat de trainingen gebaseerd zijn op ervaringsleer duren ze meerdere dagen. Professioneel – Onze trainers zijn intern opgeleid en hebben jaren (trainings-)ervaring voordat ze als trainer worden beëdigd. Velen van hen geven daarnaast trainingen in het buitenland. Aanmoediging en ondersteuning – Doordat je met meerdere mensen samen leert ontstaat er een natuurlijk supportsysteem.


Essentie Training Centrum: Amsterdamse Schat


CommentsDit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

bekijk deze site

Report this page